Pse e lashe Islamin - Lajmi Urgjent

Ky është lajmi më i rëndësishëm dhe më urgjent që duhet të kuptosh. Ungjilli i Jezu Krishtit. Krishterimi i vertete biblik.

Saturday, April 20, 2019

Pse e lashe Islamin

Kjo video eshte perkthyer per lavdi te Zotit te vetem te vertete te universit, Zotit te Bibles, dhe per te miren e miqve myslimane, per shpetimin e tyre. Perkthimi i kesaj videoje nuk ka asnje synim te ofendoje apo te fyeje ndonje.No comments:

Post a Comment

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.