Mesazhi i Krishterimit - Lajmi Urgjent

Ky është lajmi më i rëndësishëm dhe më urgjent që duhet të kuptosh. Ungjilli i Jezu Krishtit. Krishterimi i vertete biblik.

Friday, July 20, 2018

Mesazhi i Krishterimit

Nje Mesazh per Boten. Pse Krishterimi ndryshon nga te gjitha fete e tjera te botes.
 


Shih artikullin tjeter: Cfare duhet te dish

No comments:

Post a Comment

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.