Iluzioni i Ateistit - Lajmi Urgjent

Ky është lajmi më i rëndësishëm dhe më urgjent që duhet të kuptosh. Ungjilli i Jezu Krishtit. Krishterimi i vertete biblik.

Wednesday, June 6, 2018

Iluzioni i Ateistit

Nese ti nuk beson qe ka nje Zot, dhe nese di anglisht te lutem te shohesh kete video:
Shih videon tjeter: Nga erdhi Zoti?

No comments:

Post a Comment

SHËNIM: Ju lejoheni dhe inkurajoheni ta riprodhoni apo shpërndani këtë material në çdo formë të mundshme me kusht që të mos ndryshoni fjalët në asnjë mënyrë dhe gjithashtu të citoni burimin, pra, të përmëndni nga është marrë materiali duke e shoqëruar me adresën e kësaj faqeje.